Toistuva laskutus

Toistuva laskutus

Toistuva laskutus automatisoi laskusi lähtemään säännöllisin, ennalta määrätyin väliajoin. Ominaisuus on kätevä esimerkiksi erilaisten jäsen- tai kuukausimaksujen laskutukseen.

Ominaisuudet

Alta löydät tarkemman erittelyn ominaisuuksista.

Lähetyksen aikaväli

Voit valita aikavälin kuinka usein haluat laskut luotavan. Vaihtoehdot aikavälille ovat vuosittain tai kuukausittain.

Alku- ja päättymispäivät

Halutessasi voit ajastaa laskutuksen alkamaan/päättymään tiettynä päivänä.

Tuetut laskutustavat

Toistuva laskutus tukee kaikkia yleisimpiä laskutustapoja. Voit lähettää laskun joko verkkolaskuna, paperilaskuna tai sähköpostilaskuna.

Muistutuslaskut

Jos asiakkasi ei jostain syystä maksa laskua tai maksu on myöhässä, onnistuu muistutuslaskun lähettäminen vaivattomasti.

Lähetyksen ajankohta

Voit valita ajankohdan milloin haluat laskut luotavan. Vaihtoehdot ovat kuukauden alku/loppu/puoliväli tai vuoden alku/loppu/puoliväli.

Älykäs laskutusmuodon valinta

Palvelu valitsee käytettävän laskutustavan asiakaskohtaisesti. Toistuvaa laskua luodessa voit priorisoida laskutustavat esimerkiksi niin, että ensisijainen tapa on verkkolasku ja toissijainen tapa on sähköpostilasku. Mikäli verkkolasku ei ole mahdollinen tapa yksittäiselle asiakkaalle, käytetään toimitustapana sähköpostia.

Hyvityslaskut

Mikäli haluat jostain syystä korjata jo lähetyn laskun sisältöä, on useinmiten paras tapa hyvittää alkuperäinen lasku ja luoda sitten kokonaan uusi lasku.