Ryhmälaskutus

Ryhmälaskutus

Ryhmälaskutuksen avulla lähetät helposti ja nopeasti suuren määrän samansisältöisiä laskuja. Tämä toiminto sopii erityisen hyvin esimerkiksi erilaisille seuroille ja järjestöille.

Ominaisuudet

Alta löydät tarkemman erittelyn ominaisuuksista.

Laskujen lähetys

Ryhmälaskutus on helppoa ja nopeaa, valitset vain haluamasi asiakkaat ja syötät laskun sisällön. Palvelu muodostaa automaattisesti laskun jokaiselle valitulle asiakkaalle.

Tuetut laskutustavat

Ryhmälasku tukee kaikkia yleisimpiä laskutustapoja. Voit lähettää laskun joko verkkolaskuna, paperilaskuna tai sähköpostilaskuna.

Hyvityslaskut

Mikäli haluat jostain syystä korjata jo lähetyn laskun sisältöä, on useinmiten paras tapa hyvittää alkuperäinen lasku ja luoda sitten kokonaan uusi lasku.

Älykäs laskutusmuodon valinta

Palvelu valitsee käytettävän laskutustavan asiakaskohtaisesti. Ryhmälaskua luodessa voit priorisoida laskutustavat esimerkiksi niin, että ensisijainen tapa on verkkolasku ja toissijainen tapa on sähköpostilasku. Mikäli verkkolasku ei ole mahdollinen tapa yksittäiselle asiakkaalle, käytetään toimitustapana sähköpostia.

Liitetiedostot

Voit liittää laskuihin mukaan pdf-muotoisia liitetiedostoja. Mikäli tarvitset samaa tiedostoa monella laskulla, kannattaa se tallentaa liitetiedostoarkistoon.

Muistutuslaskut

Jos asiakkasi ei jostain syystä maksa laskua tai maksu on myöhässä, onnistuu muistutuslaskun lähettäminen vaivattomasti.