Laskutus

Laskujen vastaanotto

Palvelumme avulla vastaanotat helposti niin verkkolaskut, kuin myös paperilaskut. Palvelu lähettää sinulle automaattisen sähköposti-ilmoituksen aina, kun olet saanut uuden laskun. Laskujen maksaminen sähköpostissa olevien tietojen perusteella on erittäin nopeaa.

Ominaisuudet

Alta löydät tarkemman erittelyn ominaisuuksista.

Verkkolaskut

Voit vastaanottaa verkkolaskut helposti palvelun avulla. Kun rekisteröidyt palveluun, luomme sinulle (halutessasi) verkkolaskuosoitteen laskujen vastaanottoa varten.

Sähköposti-ilmoitukset

Saat aina ilmoituksen välittömästi kun olet saanut uuden verkkolaskun. Viesti sisältää tarvittavat tiedot laskun maksua varten. Sähköpostiviestin avulla maksaminen on erittäin nopeaa, koska erillisiä kirjanpito-ohjelmiin kirjautumiaia ei tarvita.

Mobiilituki

Vastaanotetut laskut löytyvät lisäksi myös mobiilisovelluksen kautta.

Paperilaskut

Mikäli haluat vastaanottaa paperisia laskuja, onnistuu se skannauspalvelun kautta. Kun rekisteröidyt palveluun, luomme sinulle (halutessasi) osoitteen paperilaskujen skannausta varten.

Liitetiedostot

Palvelu tukee liitetiedostojen vastaanottoa (verkkolaskut). Mikäli lasku on sisältänyt liitetiedostoja, löydät ne palvelusta. Sekä itse laskun kuvan (pdf), että myöskin liitetiedostojen katselu ja tallennus onnistuu kätevästi ilman kirjautumista muihin sovelluksiin.

Lisätiedot

Laskut vastaanotetaan suomalaisen Apix Oy:n palvelun kautta.

Hinnoittelu tapahtuu vastaanotettujen laskujen määrän mukaan.