Laskujen lähetys

Laskujen lähetys

Palvelun avulla laskutat asiakkaitasi vaivattomasti ja nopeasti, ajasta ja paikasta riippumatta. Voit lähettää laskusi joko verkkolaskuna, sähköpostina tai paperilaskuna.

Ominaisuudet

Alta löydät tarkemman erittelyn ominaisuuksista.

Verkkolasku

Verkkolasku on nykyaikana suosituin laskun toimitustapa. Verkkolasku on nopea, luotettava sekä edullinen tapa hoitaa laskutus. Lue lisää.

Sähköpostilasku

Mikäli asiakkaasi on yksityishenkilö, ei hänellä ole käytössään verkkolaskuosoitetta. Tuolloin sähköpostilasku on monesti toimivin tapa toimittaa lasku. Lue lisää.

Hyvityslaskut

Mikäli haluat jostain syystä korjata jo lähetyn laskun sisältöä, on useinmiten paras tapa hyvittää alkuperäinen lasku ja luoda sitten kokonaan uusi.

Liitetiedostot

Voit liittää laskuihin mukaan yleisimpiä tiedostotyyppejä. Mikäli tarvitset samaa tiedostoa monella laskulla, kannattaa se tallentaa liitetiedostoarkistoon.

Pankkitilit

Palvelussa on tuki laskukohtaisille tileille. Voit siis lisätä palveluun rajattoman määrän pankkitilejä ja valita, että mille tilille minkäkin laskun haluat maksettavan.

Ryhmälaskut

Mikäli haluat lähettää samanlaisen laskun helposti monelle vastaanottajalle, voit tehdä sen ryhmälasku-toiminnallisuuden avulla.

Kustomointi

Voit vaikuttaa laskun ulkoasuun tallentamalla yrityksesi logon palveluun. Logo lisätään automaattisesti jokaiseen laskuun lähetyksen yhteydessä.

Paperilasku

Mikäli asiakkaasi haluaa vastaanottaa laskun paperisena, onnistuu sekin palvelun kautta. Paperilaskut lähetetään erillisen tulostuspalvelun kautta. Lue lisää.

Laskun lataus

Joissain tilanteissa voit haluta toimittaa laskun itse. Voit ladata laskun palvelusta ja toimittaa sen haluamallasi tavalla. Ladatessasi laskun, merkitään se järjestelmässä automaattisesti lähetetyksi. Itse toimitetulla laskulla ei ole erillistä hintaa.

Muistutuslaskut

Jos asiakkaasi ei jostain syystä maksa laskua, tai se on myöhässä, onnistuu muistutuslaskun lähettäminen vaivattomasti.

Käännetty arvonlisäverovelvollisuus

Palvelun kautta voit lähettää myös sellaisia laskuja, joissa on käytetty käännettyä arvonlisäverovelvollisuutta.

Aputoiminimet

Voit lisätä rajattomasti aputoiminimiä ja valita tarjousta luodessa, mikä toiminimi laskulla näytetään.

Toistuvat laskut

Jos haluat laskuttaa asiakastasi toistuvasti, onnistuu se helposti toistuva laskutus-ominaisuuden avulla. Ominaisuus on erityisen kätevä esimerkiksi kiinteiden kk-maksujen laskuttamiseen.